GRILLROOM ANTALYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Antalya. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 22:16 Eten was lekker maar het duurde ruim 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Er is moeilijk telefonisch contact te krijgen.
24 mei 2024 om 16:50 Voedselvergiftiging gekregen na het eten.
24 mei 2024 om 14:00 Helaas 1,5 uur moeten wachten. Aardappelschijfjes in de kapsalon waren helemaal slap van het vet. Helaas niet zo lekker als anders
21 mei 2024 om 20:58 Het duurde 2 uur voordat we ons eten hadden echt niet normaal. Het eten was prima.
21 mei 2024 om 6:55 Bezorger was op tijd, maar bleek verkeerde bestelling te zijn. Daarna behoorlijk lang gewacht op de juiste. Had een pizza calzone shoarma. Uiteindelijk bleek de shoarma wat mij betreft langer doorgebakken te mogen worden.
20 mei 2024 om 19:21 Half uur te vroeg en verkeerde bestelling
20 mei 2024 om 16:36 We hadden tosti’s besteld kregen we pita broodjes met koude kaas en ham. Daarnaast kregen we een koude lava cake die we zelf moest verwarmen.
20 mei 2024 om 11:54 We hadden om half 6 besteld en ze stonden voor de zoveelste keer veel te vroeg voor de deur. 17.05 uur moesten we al eten. Eten was koud en slap. De kinderen wilde zelfs hun pizza niet eens eten omdat slappe hap was. Slecht!
16 mei 2024 om 19:08 Een aanrader , kwaliteit goed
16 mei 2024 om 12:27 Echt lekkere kipdoner !!
14 mei 2024 om 22:20 Was bijna koud
4 mei 2024 om 10:27 Heerlijke pizza inclusief de gewijzigde ingredienten en werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke meneer. Voor herhaling vatbaar!